چطور ماکارونی با لوبیا سبز را قرمز و خوشرنگ درست کنم؟
به گزارش وبلاگ دوین، ماکارونی با لوبیا سبز یکی از است. هر چند ماکارونی با سویا، ماکارونی با گوشت چرخ نموده و دیگر انواع روش های تهیه ماکارونی، متداول هستند اما ماکارونی با لوبیا سبز هم یکی از خوشمزه ترین مدل پخت این غذا است که استفاده از لوبیا سبز در آن می تواند ارزش غذایی و فیبر غذا را هم بالا ببرد. ماکارونی با لوبیا سبز را می توانید با گوشت چرخ نموده، سویا و سبزیجات درست کتید. ما هم این مقاله از در را به طرز تهیه ماکارونی با لوبیا سبز اختصاص داده ایم و نکات پخت این غذای بدون نون مناسب برای و را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با لوبیا سبز (برای 4 نفر)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ماکارونی (فرمی یا رشته ای) | 1 بسته 500 گرم |
گوشت چرخ نموده | 300 گرم |
لوبیا سبز | 200 گرم |
قارچ | 10 عدد |
گوجه فرنگی | 2 تا 3 عدد |
سیر (برای سیر داغ) | 2 حبه |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
رب گوجه | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
پودر پاپریکا و آویشن | به میزان دلخواه |
روغن سرخ کردنی | به میزان کافی |
نان یا سیب زمینی | برای ته دیگ ماکارونی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت ماکارونی با لوبیا سبز: 40 دقیقه
مراحل طرز تهیه ماکارونی با لوبیا سبز و گوشت چرخ نموده
به جای درست کردن یا می توانید ماکارونی با لوبیا سبز را در رژیم غذایی تان قرار دهید که ارزش غذایی بالاتری هم داشته باشد. با این ماکارونی حتی می توانید درست کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه ماکارونی با لوبیا سبز و گوشت چرخ نموده را دنبال کنید.
مرحله اول: لوبیا را آماده کنید
در ابتدا لوبیا سبزها را بشویید و در آبکش بریزید و تا خشک شوند. سر و ته لوبیا سبزها را بزنید و بعد آنها را به میزان دلخواه، درشت یا ریز، خرد کنید. در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.
در صورت تمایل می توانید روغن سرخ کردنی را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: قارچ و لوبیاها را سرخ کنید
سپس لوبیا سبزها را در تابه بریزید و تفت دهید. به مدت 5 دقیقه لوبیاها را سرخ کنید تا آب آنها کشیده شده و سرخ شوند. لوبیاها را کنار بگذارید قارچ ها را هم بشویید و ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را هم در تابه سرخ کنید. قارچ را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
قارچ را از فروشگاه های زنجیره ای به روش های حضوری و اینترنتی می توانید بخرید.
مرحله سوم: گوشت چرخ نموده را تفت دهید
پیاز و سیرها را در این مرحله، پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیرها را هم ریز خرد نموده یا رنده کنید. در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از داغ شدن روغن، پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا وقتی که سبک و طلایی شوند. سپس سیرها را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد. بعد گوشت چرخ نموده را در تابه بریزید. در ادامه گوشت چرخ نموده را با پیاز و سیر به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
برای خرید گوشت چرخ نموده، پیاز داغ آماده و سیر داغ آماده می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: گوشت چرخ نموده را با ادویه ها تفت دهید
سپس ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، پودر فلفل پاپریکا و پودر آویشن را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. ادویه ها را با گوشت تفت دهید تا گوشت با ادویه ها خوب مزه دار گردد. شعله را کم کنید، درب تابه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا گوشت چرخ نموده طعم ادویه بگیرد و بپزد.
برای خرید انواع ادویه معطر غذا مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و نمک می توانید به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله پنجم: مایه گوشت چرخ نموده و لوبیا ماکارونی را آماده کنید
بعد از 5 دقیقه، رب گوجه فرنگی () را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا هم رنگ باز کند و هم طعم خام آن گرفته گردد. گوجه ها را بشویید و رنده نموده یا به صورت ریز خرد کنید. گوجه فرنگی، لوبیا و قارچ سرخ شده را در تابه بریزید و به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست گردد. سپس درب تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و به روغن بیفتد و در نهایت مایه ماکارونی آماده گردد.
رب گوجه فرنگی با کیفیت را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله ششم: ماکارونی را آماده کنید
در حین پختن مایه گوشت چرخ نموده و لوبیا سبز، یک قابلمه با میزان مناسب را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید آب آغاز به جوشیدن کند. کمی زردچوبه در آب بریزید. وقتی آب جوشید، ماکارونی ها را در آن بریزید و اجازه دهید 7 دقیقه در آب جوش بمانند تا نرم شوند. سپس ماکارونی ها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا اگر به هم چسبیده بود، جدا شوند.
انواع ماکارونی رشته ای و فرمی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله هفتم: ماکارونی با گوشت چرخ نموده و لوبیا سبز را دم کنید
قابلمه را بشویید و روی حرارت بگذارید. میزانی روغن کف قابلمه بریزید و ته دیگ دلخواهتان (سیب زمینی، نان و …) را کف قابلمه بگذارید. سپس یک لایه از ماکارونی آبکش را روی ته دیگ بریزید، بعد یک لایه از مواد را بریزید، دوباره یک لایه ماکارونی، یک لایه مواد لوبیا سبز و لایه آخر را ماکارونی بریزید. درب قابلمه را روی آن بگذارید. شعله را کم کنید و 40 دقیقه صبر کنید تا ماکارونی دم بکشد.
مرحله هشتم: ماکارونی با لوبیا سبز را سرو کنید
در آخر، وقتی ماکارونی با لوبیا سبز دم کشید، شعله را خاموش کنید. کمی روغن مایع پخت و پز روی ماکارونی بریزید و به آرامی ماکارونی را با مواد هم بزنید تا ماکارونی و مواد لوبیا سبز، به طور یکدست با هم مخلوط شوند. سپس ماکارونی را در ظرف سرو بریزید و با میل کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه ماکارونی با لوبیا سبز
- می توانید ماکارونی با لوبیا سبز را با انواع ماکارونی رشته ای یا فرمی درست کنید.
- از انواع گوشت مثل گوشت چرخ نموده، گوشت تکه ای، مرغ ریش ریش می توانید در تهیه ماکارونی با لوبیا سبز بهره ببرید.
- برای طرز تهیه ماکارونی با لوبیا سبز بدون گوشت، می توانید به جای گوشت چرخ نموده، از هویج خرد شده، سویا، نخود فرنگی، قارچ و … بهره ببرید.
- لوبیا سبزهایی را که در تهیه ماکارونی به کار می برید، می توانید به صورت درشت یا ریز یا حتی به صورت درسته در آن به کار ببرید.
- مثل طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ نموده لوبیا سبزها را بهتر است به خوبی سرخ کنید و بعد با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید تا طعم خامی نداشته باشد.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن ماکارونی با لوبیا سبز
برای ماکارونی با لوبیا سبز بدون گوشت چی اضافه کنم؟
به جای گوشت چرخ نموده می توانید از سویا، از انواع سبزیجات مثل هویج، قارچ، فلفل دلمه ای، نخود فرنگی و حتی سبزی هایی مثل اسفناج، کرفس و … در مایه ماکارونی با لوبیا سبز بهره ببرید.
چیکار کنم ماکارونی خوشرنگ و قرمز بشه؟
یک راز قرمز و براق شدن ماکارونی این است: برای این که یک ماکارونی خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشویید تا لعاب ماکارونی از آن جدا گردد و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند و جذب رشته ها گردد. این روش یک ترفند خوب برای جلوگیری از خمیر نشدن ماکارونی و خوشرنگ شدن آن است.
بعلاوه یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید چون چربی رشته های ماکارونی اجازه نمی دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود و ماکارونی قرمز نمی گردد.
منبع: افق کوروش