طرز تهیه فینگرفود با سوجوک
به گزارش وبلاگ دوین، سوجوک یک غذای فینگرفود است. فینگر فود همانطور که از اسمش پیداست به غذاهای کوچکی که بتوان به راحتی با دست آن ها را خورد، یا به اصطلاح غذاهای انگشتی می گویند. برای خوردن این غذاها به ابزارهایی مانند قاشق، کارد و چنگال نیازی نیست. امروزه فینگرفودها در کشورهای غربی جایگاه ویژه ای پیدا نموده اند و به عنوان غذای اصلی سرو می شوند. در ایران نیز این غذاها از زمان قدیم تحت عنوان لقمه رواج داشته است و از قبیل این غذاها می توان به کوکو، کتلت و… اشاره نمود.
مواد لازم برای تهیه فینگرفود با سوجوک
- سوجوک سولیکو یک پیمانه
- پیاز درشت یک عدد
- فلفل دلم های رنگی نصف پیمانه
- کدو سبز و پیازچه سه چهارم پیمانه
- زیتون سیاه نصف پیمانه
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 100 گرم
- تخم مرغ شش عدد
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه فینگرفود با سوجوک
مرحله اول
پیاز را در کمی روغن زیتون با حرارت میانه سرخ کنید و سوجوک های ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
سپس کدو سبز و پیازچه ها را درون آن بریزید و تا جایی که نرم شوند تفت دهید. بعد از آن فلفل دلمه ای ها را نیز به آنها اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک زیتون سیاه ریز شده را با آن ها مخلوط کنید. زیر تابه را خاموش کنید و بعد از اینکه مواد کاملا خنک شدند، پنیر پارمسان را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را داخل یک ظرف بشکنید و به آن ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید و به مواد قبل اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
قالب کاپ کیک 12 تایی را با کمی کره چرب کنید و سه چهارم از هر قالب را از موادی که تهیه شده پر کنید و آن را در فر با دمای 180درجه که از قبل گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا موادتان طلایی گردد.
منبع: کتاب کاله