طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

به گزارش وبلاگ دوین، اگر وگان باشید یا علاقه ای به لبنیات حیوانی نداشته باشید، شیر مغزها بهترین انتخاب برای شماست. شیر بادام معروف ترین این شیرهاست که هرچند درست کردن آن کمی زمان بر است اما به مزه هیجان انگیزش می ارزد.

طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی

1. یک فنجان یا حدود 200 گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت 8 تا 12 ساعت در یک ظرف آب خیس کنید.

2. پس از خیس خوردن، پوسته های قهوه ای رنگ روی مغز بادام ها را به راحتی جدا کنید.

3. مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و 4 فنجان آب به آن ها اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید، سپس ترکیب آب و مغز بادام ها را مخلوط کنید.

4. با استفاده از یک پارچه تنظیف، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید. خمیر بادام باقی مانده را در ظرفی بریزید تا خشک گردد، سپس آن را آسیاب و از آن به عنوان آرد بادام بهره ببرید.

5. اکنون شیر بادام شما آماده است. برای نگهداری آن، بهتر است از یک ظرف شیشه ای تمیز دردار بهره ببرید. شما می توانید شیر بادام خود را به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

6. به خاطر داشته باشید که شیر مغزها از دو ترکیب جداگانه تهیه می شوند و ته نشین شدن موادشان کاملا طبیعی است. بنابراین بهتر است پیش از هر بار مصرف، ظرف اصلی آن ها را خوب تکان بدهید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیر بادام خانگی؛ گیاهی و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید