رول های مریم گلی

به گزارش وبلاگ دوین، مریم گلی را به همراه غذاهای چرب مانند گوشت اردک و غاز استفاده می نمایند. این گیاه به همراه کربوهیدرات ها نیز غذا را خوشمزه می نماید. بنابراین در تهیه نان، سوپ و سیب زمینی نیز بسیار کاربرد دارد.

رول های مریم گلی
  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان ور آمدن خمیر: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم خمیر نان سفید
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • نصف پیمانه کشمش
  • دو قاشق غذاخوری زنجبیل شکری
  • دو قاشق غذاخوری مریم گلی تازه
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • 12 عدد برگ تازه مریم گلی

طرز تهیه

1- سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی آن کره آب شده بزنید و روی آن کشمش، زنجبیل شکری و مریم گلی بریزید. از طول خمیر را رول کنید. سپس آن را به رولت هایی به قطر 3 سانتی متر برش دهید. رول های آماده را کف سینی فر بچینید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر پف کند.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح رول ها بمالید. در صورت تمایل، برگ های کوچک مریم گلی را روی هر رول قرار دهید، دوباره تخم مرغ بزنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 141
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 23 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 199 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "رول های مریم گلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رول های مریم گلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید