معرفی بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی اهواز
به گزارش وبلاگ دوین، نافله و امگشت از غذاهای محلی اهواز محسوب می شوند که هر کدام دستور پخت خاصی دارند. از غذاهای پرطرفدار شهر اهواز می توان به قلیه ماهی و همچنین فلافل اشاره کرد. در ادامه بیشتر به غذاهای سنتی این شهر خواهیم پرداخت.
غذاهای محلی اهواز
هویت هر شهر و منطقه ای تنها با آداب و رسوم رایج میان مردمان آن شناخته نمی گردد بلکه موارد دیگری مانند غذاهای سنتی و محلی نیز می تواند در این موضوع تاثیرگذار باشد. در بحث امروز وبلاگ دوین قصد داریم به معرفی لذیذترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی این شهر بپردازیم.
اگر اهل غذاهای سنتی و محلی هستید توصیه می کنیم این مطلب را از دست ندهید چرا که قصد داریم غذاهای پرطرفداری همچون قلیه ماهی، میگو پلو، فلافل، آش ارده و چند مورد دیگر را به شما عزیزان معرفی نماییم. نکته مهم در رابطه با غذاهای محلی این شهر طعم تند آنها است چرا که در بیشتر غذاهای این شهر از فلفل و ادویه های تند و تیز استفاده می گردد. در هر صورت با این اوصاف نمی توان از غذاهای لذیذی همچون ماهی صبور تنوری اهواز غافل شد.
قلیه ماهی و ماهی صبور تنوری از غذاهای محلی اهواز
از پرطرفدارترین غذاهای محلی اهواز می توان به قلیه ماهی و همچنین ماهی صبور تنوری اشاره نمود. هر کدام از غذاهای یاد شده از طعم لذیذ و دلپذیری برخوردار می باشند. از غذاهایی که در کنار پلو سرو می گردد و بسیار در میان مردمان اهواز محبوب و دوست داشتنی است قلیه ماهی می باشد. محال است وارد این شهر شوید و بوی قلیه ماهی شما را به سمت خود نکشاند.
در این غذا اغلب از ادویه های مخصوص، فلفل و همچنین تمبر هندی استفاده می گردد. از دیگر غذاهایی که در اهواز با ماهی تهیه می گردد می توان به غذای محلی حشو اشاره نمود. این غذا با نام ماهی صبور تنوری نیز شناخته می گردد و با سبزیجات مخصوص کبابی می گردد. ماهی صبور تنوری اهواز را می توان به صورت خوراک و یا در کنار پلو نوش جان نمود.
نافله و امگشت از غذاهای محلی اهواز
نافله و امگشت از غذاهای محلی این شهرمحسوب می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. در میان مردمان اهواز که اغلب عرب هستند امگشت از محبوبیت خاصی برخوردار است. تن ماهی ماده اصلی این غذا محسوب می گردد البته می توان به جای آن از ماهی کبابی برای پخت این غذا نیز استفاده نمود. در کنار ماهی می توان به پیاز و سیر برای پخت امگشت نیز اشاره نمود.
یکی دیگر از غذاهای محلیاین شهر نافله نام دارد که در لیست غذاهای سنتی این شهر قرار گرفته است. طعم ملس این غذا به دلیل وجود سرکه و شکر داخل آن است که باعث متفاوت شدن آن نسبت به دیگر غذاهای محلی اهواز شده است. ظاهر این غذا را می توان به کباب شامی نیز نسبت داد چرا که در آن از گوشت نیز استفاده می گردد.
پاکوره و آش ارده از غذاهای محلی اهواز
آش جزء غذاهای محلی اغلب شهرهای کشورمان ایران محسوب می گردد و این غذا را می توان در لیست غذاهای محلی این شهرجای داد. آش ارده برخلاف نامی که یدک می کشد مانند پلو پخت می گردد و هیچ شباهتی به آش معمولی ندارد. ارده و برنج از مواد اصلی و مهم این غذای محلی محسوب می شوند. در کنار آش ارده مردمان اهوازی اغلب از سبزی خوردن استفاده می کنند.
از غذاهای محلی دیگر که در اهواز سال ها است رواج یافته، پاکورا نام دارد. این غذای سنتی در واقع نوعی کوکوی هندی است که بسیار مورد علاقه مردمان این شهر قرار گرفته است. تخم مرغ، آرد نخود، تره و چند مورد از ادویه های مخصوص ترکیب اصلی این غذا را تشکیل می دهند. در سفر به اهواز از خوردن پاکوره و آش ارده به هیچ عنوان غافل نشوید.
فلافل و میگو پلو از غذاهای محلی اهواز
از غذاهای محلی این شهر که بسیار پرطرفدار است و طعم تند آن محبوب و دوست داشتنی است فلافل می باشد. نخود ماده اصلی این غذای محلی است و به راحتی می توان آن را در عرض چند دقیقه در منزل پخت نمود. از دیگر ترکیبات این غذا می توان به لپه، سیب زمینی، سرکه، سیر، تخم مرغ و چند ماده دیگر اشاره نمود.
میگو پلو را نیز می توانید در لیست غذاهای محلی اهواز جای دهید. این غذا نیز با میگو پخت می گردد و از ادویه های مخصوص و همچنین فلفل در آن استفاده می گردد. غذاهای سنتی اهواز به این چند مورد ختم نمی شوند بلکه ده ها غذای محلی دیگر را می توانید در سفر به این شهر نوش جان کنید.
نافله و امگشت از غذاهای محلی اهواز محسوب می شوند که هر کدام دستور پخت خاصی دارند. از غذاهای پرطرفدار شهر اهواز می توان به قلیه ماهی و همچنین فلافل اشاره نمود. در ادامه بیشتر به غذاهای سنتی این شهر خواهیم پرداخت.
غذاهای محلی اهواز
هویت هر شهر و منطقه ای تنها با آداب و رسوم رایج میان مردمان آن شناخته نمی گردد بلکه موارد دیگری مانند غذاهای سنتی و محلی نیز می تواند در این موضوع تاثیرگذار باشد. در بحث امروز وبلاگ دوین قصد داریم به معرفی لذیذترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی این شهر بپردازیم.
اگر اهل غذاهای سنتی و محلی هستید توصیه می کنیم این مطلب را از دست ندهید چرا که قصد داریم غذاهای پرطرفداری همچون قلیه ماهی، میگو پلو، فلافل، آش ارده و چند مورد دیگر را به شما عزیزان معرفی نماییم. نکته مهم در رابطه با غذاهای محلی این شهر طعم تند آنها است چرا که در بیشتر غذاهای این شهر از فلفل و ادویه های تند و تیز استفاده می گردد. در هر صورت با این اوصاف نمی توان از غذاهای لذیذی همچون ماهی صبور تنوری اهواز غافل شد.
قلیه ماهی و ماهی صبور تنوری از غذاهای محلی اهواز
از پرطرفدارترین غذاهای محلی اهواز می توان به قلیه ماهی و همچنین ماهی صبور تنوری اشاره نمود. هر کدام از غذاهای یاد شده از طعم لذیذ و دلپذیری برخوردار می باشند. از غذاهایی که در کنار پلو سرو می گردد و بسیار در میان مردمان اهواز محبوب و دوست داشتنی است قلیه ماهی می باشد. محال است وارد این شهر شوید و بوی قلیه ماهی شما را به سمت خود نکشاند.
در این غذا اغلب از ادویه های مخصوص، فلفل و همچنین تمبر هندی استفاده می گردد. از دیگر غذاهایی که در اهواز با ماهی تهیه می گردد می توان به غذای محلی حشو اشاره نمود. این غذا با نام ماهی صبور تنوری نیز شناخته می گردد و با سبزیجات مخصوص کبابی می گردد. ماهی صبور تنوری اهواز را می توان به صورت خوراک و یا در کنار پلو نوش جان نمود.
نافله و امگشت از غذاهای محلی اهواز
نافله و امگشت از غذاهای محلی این شهرمحسوب می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. در میان مردمان اهواز که اغلب عرب هستند امگشت از محبوبیت خاصی برخوردار است. تن ماهی ماده اصلی این غذا محسوب می گردد البته می توان به جای آن از ماهی کبابی برای پخت این غذا نیز استفاده نمود. در کنار ماهی می توان به پیاز و سیر برای پخت امگشت نیز اشاره نمود.
یکی دیگر از غذاهای محلیاین شهر نافله نام دارد که در لیست غذاهای سنتی این شهر قرار گرفته است. طعم ملس این غذا به دلیل وجود سرکه و شکر داخل آن است که باعث متفاوت شدن آن نسبت به دیگر غذاهای محلی اهواز شده است. ظاهر این غذا را می توان به کباب شامی نیز نسبت داد چرا که در آن از گوشت نیز استفاده می گردد.
پاکوره و آش ارده از غذاهای محلی اهواز
آش جزء غذاهای محلی اغلب شهرهای کشورمان ایران محسوب می گردد و این غذا را می توان در لیست غذاهای محلی این شهرجای داد. آش ارده برخلاف نامی که یدک می کشد مانند پلو پخت می گردد و هیچ شباهتی به آش معمولی ندارد. ارده و برنج از مواد اصلی و مهم این غذای محلی محسوب می شوند. در کنار آش ارده مردمان اهوازی اغلب از سبزی خوردن استفاده می کنند.
از غذاهای محلی دیگر که در اهواز سال ها است رواج یافته، پاکورا نام دارد. این غذای سنتی در واقع نوعی کوکوی هندی است که بسیار مورد علاقه مردمان این شهر قرار گرفته است. تخم مرغ، آرد نخود، تره و چند مورد از ادویه های مخصوص ترکیب اصلی این غذا را تشکیل می دهند. در سفر به اهواز از خوردن پاکوره و آش ارده به هیچ عنوان غافل نشوید.
فلافل و میگو پلو از غذاهای محلی اهواز
از غذاهای محلی این شهر که بسیار پرطرفدار است و طعم تند آن محبوب و دوست داشتنی است فلافل می باشد. نخود ماده اصلی این غذای محلی است و به راحتی می توان آن را در عرض چند دقیقه در منزل پخت نمود. از دیگر ترکیبات این غذا می توان به لپه، سیب زمینی، سرکه، سیر، تخم مرغ و چند ماده دیگر اشاره نمود.
میگو پلو را نیز می توانید در لیست غذاهای محلی اهواز جای دهید. این غذا نیز با میگو پخت می گردد و از ادویه های مخصوص و همچنین فلفل در آن استفاده می گردد. غذاهای سنتی اهواز به این چند مورد ختم نمی شوند بلکه ده ها غذای محلی دیگر را می توانید در سفر به این شهر نوش جان کنید.
منبع: دلتابان