سفر به دل ژاپن: راز تهیه موچی سنتی به سبک اصیل

به گزارش وبلاگ دوین، موچی یکی از مشهورترین شیرینی های سنتی ژاپنی است که بافت مخصوص آن محبوبیت زیادی دارد. در ویدیویی کوتاه، با طرز تهیه سنتی موچی در ژاپن آشنا شویم.

سفر به دل ژاپن: راز تهیه موچی سنتی به سبک اصیل

موچی نوعی کیک برنجی سنتی ژاپنی است که با استفاده از برنج چسبناک به نام موچی گومه یا موشی گوما تهیه می گردد. برای تهیه موچی سنتی، ابتدا برنج را می شویند و به مدت چند ساعت خیس می نمایند؛ سپس برنج را بخارپز می نمایند و در هاون های بزرگ چوبی به نام اوسو می کوبند تا به خمیری چسبناک و یکدست تبدیل گردد. فرایند کوبیدن برنج احتیاج به کوشش و هماهنگی زیادی دارد و معمولا به صورت گروهی انجام می گردد. خمیر به دست آمده را به قطعات کوچک تقسیم می نمایند و به شکل های مختلفی مانند توپک های کوچک درمی آورند.

پس از آماده شدن خمیر موچی، می توان آن را با مواد مختلفی مانند خمیر لوبیا قرمز شیرین (آنکو)، میوه ها یا حتی بستنی پر کرد. موچی معمولا در جشن ها و مناسبت های خاص مانند سال نو ژاپنی (اوشوگاتسو) سرو می گردد و آن را به عنوان نمادی از خوش شانسی و رفاه می شناسند. این دسر خوشمزه و چسبناک به علت بافت خاص و طعم دلپذیرش، در سراسر دنیا محبوبیت زیادی پیدا نموده است.

در زیر ویدیویی کوتاه از طرز تهیه سنتی موچی را در یکی از مشهورترین موچی فروشی های ژاپن خواهیم دید.

منبع: کجارو / youtube.com

به "سفر به دل ژاپن: راز تهیه موچی سنتی به سبک اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفر به دل ژاپن: راز تهیه موچی سنتی به سبک اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید