قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟

به گزارش وبلاگ دوین، بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد

قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟

سیمرغ: در بسیاری از کشورها، افراد روز خود را با نوشیدن قهوه شروع می نمایند. قهوه به دلیل دارا بودن کافئین، موجب بهبود فعالیت مغز، افزایش تمرکز و مقابله با خستگی می گردد.

علاوه بر این بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد.

تحقیقات جدید اجرا شده در اسپانیا نشان می دهد در صورتی که به همراه یک فنجان قهوه، یک قاشق چای خوری شکر نیز مصرف گردد، تاثیر آن بر مغز به مراتب بیشتر خواهد بود. در واقع این مطالعه نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار به همراه یک قاشق چای خوری شکر، به آماده سازی مغز برای فعالیت ها و مسئولیت های روزانه یاری قابل ملاحظه ای نموده و موجب افزایش توجه، تمرکز و بهبود حافظه می گردد.

برای انجام این مطالعه 40 داوطلب انتخاب شده و به سه گروه تقسیم گردیدند. پژوهشگران به این افراد قهوه با شکر، قهوه بدون شکر و شکر تنها داده و سپس از آنها اسکن مغزی تهیه کردند.

نتایج نشان داد که مصرف هم زمان قهوه با شکر بیشترین اثر را بر فعالیت مغزی داشته است.

توضیح و نتایج این مطالعه در نشریه روانشناسی به چاپ رسیده است.

منبع: توریسم آنلاین

به "قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید